Hoe het allemaal begon

Restaurant Daalder

Het begon allemaal in de piepkleine keuken van ‘ Restaurant Daalder ‘ in de Amsterdamse Jordaan. Frans van Dam, bakte toen, als patron-cuisinier, de taarten voor zijn restaurant. Toen ergens midden 2011 een bevriende horeca-ondernemer vroeg of hij die heerlijke taarten ook niet voor zijn bedrijf kon bakken, werd van Dam met het bakvirus besmet en ontstond het idee van een eigen bakkerij. En zo geschiedde…

Inmiddels mag de Firma Taart zich een ambachtelijke, kleine industriële bakkerij noemen met een zeer divers assortiment, waar nog altijd enorm veel beweging inzit.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden