Assortiment

Taarten - Doordat de oprichter van de Firma Taart van origine ‘ een koker ‘ is en geen traditionele banketbakker, is de receptuur gebaseerd op smaak en niet op houdbaarheid of looks. ‘ Ik zit op smaak en niet op mooi ‘ zoals hij dat zelf zo mooi verwoordt. Hij zal dan ook altijd, de ingrediënten, die het product ‘lekker’ maken, maximaal toevoegen.

Plaatgebak - We hebben onder andere een killer Sticky Toffee en Red Velvet. Laatstgenoemde is wel een grappig verhaal. We waren op zoek naar een rode kleurstof zonder foute e-nummers, maar die blijkt er niet te zijn. Het werd uiteindelijk bietensap. Het resultaat? Een klassieke Red Velvet zonder die knalrode kleur en zonder rotzooi.

Mini's - De Firma Taart bakt drie verschillende mini's: Chocolade truffel, Witte chocolade lemon cheese en Appelkoeken.

Candy bars - Eigenlijk houdt iedereen stiekem van Mars of Snickers…maar dat kan echt niet meer in deze tijd van bewust en écht eten, toch? Reden voor de Firma Taart om een spin off te verzinnen. Wel al die lekkere smaken, zoals noten en karamel  gebruiken, maar dan met échte pure ingrediënten. Snoepen op hoog niveau eigenlijk.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden